KIF Arrangerer Kongsberglekene

Lørdag 28. august 2021 arrangeres Kongsberglekene for aller første gang. Arrangementet har som mål å bidra til å skape idrettsglede, positive mestringsopplevelser og fellesskap for utviklingshemmede i alderen 12 år og oppover på Østlandet.

Kongsberglekene kommer som et initiativ fra Ag Entreprenør i Kongsberg, eid av blant annet Per Kristian Semmen. Han er lidenskapelig opptatt av fellesskap og at det er rom for alt og alle. Per Kristian tok kontakt med Marius Berg, daglig leder i KIF med et ønske om å sette i gang et prosjekt som inneholdt et arrangement for utviklingshemmede på Østlandet i Kongsberg.

Resultatet er nå at Kongsberglekene, med støtte fra Kongsberg kommune og Norsk forbund for utviklingshemmede er en realitet. Kongsberglekene åpner opp for 3-4 hovedsponsorer i tillegg til øvrige sponsorer og samarbeidspartnere, og allerede før lekene ble offentliggjort, var Sparebank 1 Sørøst-Norge kommet med som hovedsponsor og Akari er med som sponsorer, sammen med blant annet ASVO som bidragsyter.

Kongsberglekene arrangeres på Kongsberg Idrettspark lørdag 28. august.

Mer informasjon om påmelding finner dere her!

For øvrig info ta kontakt med undertegnede:

Marius Berg

Daglig leder i Kongsberg Idrettsforening

Mob: 976 81 444.

E-post: marius.berg@kongsbergidrettsforening.no 

Web: kongsbergidrettsforening.no